Group 134

Γνωρίστε τη LANGaware:
Διαγνωστική εξέταση
για την Άνοια
με τη δύναμη του ΑΙ

Εξετάστε τη νοητική σας υγεία γρήγορα και εύκολα από το σπίτι σας, με τη χρήση ενός δείγματος φωνής.

Η LANGaware εγγυάται ακριβή αποτελέσματα σε λιγότερο από πέντε λεπτά.
Προσφορά περιορισμένου χρόνου. Τώρα μόνο με 30.00€.

Δείτε την έρευνά μας και τους συμβούλους που την υποστηρίζουν.

Langaware test session

Τι είναι η διαγνωστική εξέταση
της LANGaware για την Άνοια;

Η διαγνωστική εξέταση της LANGaware για τη νοητική υγεία είναι κλινικά επικυρωμένη, και στηρίζεται σε τεχνολογία ΑΙ πατενταρισμένη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέσω τεχνικών μηχανικής μάθησης, προσφέρει πιθανοτικά αποτελέσματα για νοητικές παθήσεις, αναλύοντας φωνητικά και γλωσσικά μοτίβα.

 

Η διαδικασία της αξιολόγησης είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να ηχογραφήσετε τη φωνή σας καθώς περιγράφετε μια εικόνα ή μια καθημερινή δραστηριότητα, για λιγότερο από 2 λεπτά.

 

Σας συστήνουμε να πραγματοποιείτε το τεστ της LANGaware ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Το τεστ μας λειτουργεί όχι μόνο ως εργαλείο αποτίμησης της γνωστικής σας κατάστασης, αλλά και ως εργαλείο παρακολούθησης της νοητικής σας υγείας. Ανάλογα με το αποτέλεσμά σας, θα λάβετε ένα email υπενθύμισης για να επαναλάβετε το τεστ.

Περισσότερα για την LANGaware

LANGaware: Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της διάγνωσης της άνοιας και των ψυχιατρικών διαταραχών

THE CITIZEN

Ιούνιος, 21, 2024

Η LANGaware είναι μια εταιρία τεχνολογιών υγείας που βασίζεται σε πολυετή επιστημονική έρευνα, η οποία έχει αναπτύξει μια ψηφιακή πλατφόρμα που χρησιμοποιεί βιοδείκτες από τη φωνή και τον λόγο του συμμετέχοντα…

Πώς λειτουργεί

1

Προκαταρκτικές ερωτήσεις

Συμπληρώνετε βασικές πληροφορίες για να φέρουμε το τεστ στα μέτρα σας.

2

Κάνετε το τεστ

Θα σας ζητηθεί να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να ολοκληρώσετε μια απλή δραστηριότητα, όπως η περιγραφή μιας εικόνας. Εσείς βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε ήσυχο περιβάλλον και ότι δίνετε μια όσο γίνεται πιο λεπτομερή περιγραφή.

3

Ολοκληρώνετε την πληρωμή

Μόλις ολοκληρώσετε την επίσκεψη, θα ανακατευθυνθείτε σε νέα σελίδα για να προχωρήσετε την πληρωμή.

4

Παίρνετε τα αποτελέσματά σας

Το ΑΙ μοντέλο μας θα αναλύσει τα δεδομένα σας, και εσείς θα λάβετε email πολύ σύντομα.
Τα αποτελέσματα είναι τώρα δικά σας. Μπορείτε να τα κατεβάσετε ως pdf και να τα μοιραστείτε με το γιατρό ή την οικογένειά σας.

Φροντίστε το μυαλό σας

Κάντε το τεστ της LANGaware με μόνο 30.00€.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο διαρκεί το τεστ;

Χρειάζεστε λιγότερο από 2 λεπτά για να κάνετε το τεστ. Μετά από αυτό εμείς θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για να εξάγουμε τα αποτελέσματά σας. Ολόκληρη η διαδικασία συνήθως ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Πώς θα πάρω τα αποτελέσματά μου;

Τα αποτελέσματα φτάνουν αμέσως στο email που μας παρέχετε. Εσείς φροντίστε μόνο να μας δώσετε τη σωστή διεύθυνση email όταν συμπληρώνετε τα στοιχεία σας.

Για πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματά μου;

Τα αποτελέσματά σας παραμένουν διαθέσιμα για 30 μέρες, για να τα ελέγξετε και να τα αποθηκεύσετε όποτε θέλετε. Συστήνεται να τα αποθηκεύσετε και να τα κρατήσετε στον υπολογιστή σας για το αρχείο σας.

Πώς θα είναι τα αποτελέσματά μου;

Τα αποτελέσματα φτάνουν αμέσως στα email που μας παρέχετε, καθώς και στο email του γιατρού που σας επιβλέπει (άμα το έχετε προσθέσει). Εσείς φροντίστε μόνο να μας δώσετε τη σωστή διεύθυνση email όταν συμπληρώνετε τα στοιχεία σας.

Το τεστ αυτό είναι διαγνωστικό εργαλείο;

Η εξέταση της LANGaware λειτουργεί ως ένα αποτελεσματικό και ακριβές εργαλείο υποστήριξης αποφάσεων και αξιολόγησης κινδύνου. Ενώ μπορεί να συνδράμει σε διάγνωση, δεν πρέπει να θεωρείται σαν αυτόνομο διαγνωστικό εργαλείο για την ανίχνευση διαταραχών στη νόηση ή στη μνήμη. Η διαγνωστική εξέταση της LANGaware είναι 100% κλινικά επικυρωμένη, παρόλα αυτά συνιστούμε να συζητήσετε τα αποτελέσματά σας με έναν επαγγελματία υγείας.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνω το τεστ;

Σας συστήνουμε να πραγματοποιείτε το τεστ της LANGaware ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Το τεστ μας λειτουργεί όχι μόνο ως εργαλείο αποτίμησης της γνωστικής σας κατάστασης, αλλά και ως εργαλείο παρακολούθησης της νοητικής σας υγείας. Ανάλογα με το αποτέλεσμά σας, θα λάβετε ένα email υπενθύμισης για να επαναλάβετε το τεστ.

Πώς γίνεται η πληρωμή;

Αφού ολοκληρώσετε την εξέταση θα σας έρθει ένα email που θα περιέχει έναν σύνδεσμο ώστε να προχωρήσετε σε πληρωμή μέσω Stripe. Εκεί θα χρειαστεί να δώσετε στοιχεία της κάρτας σας. Έπειτα από αυτό θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αποτελέσματα.

Τι γίνεται αν δεν κάνω το τεστ σωστά;

Αν το ΑΙ μοντέλο μας δεν μπορέσει να αναλύσει το ηχητικό αρχείο, δεν θα σας ζητηθεί να πληρώσετε. Σας συστήνουμε να επαναλάβετε την εξέταση με τη βοήθεια ενός φροντιστή ή κάποιου φιλικού προσώπου, αν το κρίνετε απαραίτητο.

Το τεστ απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες;

Για πιο ακριβή αποτελέσματα, το τεστ μας απευθύνεται σε άτομα ηλικίας άνω των 50.

Μάθετε περισσότερα για την επιστημονική έρευνα της LANGaware εδώ.

Μην περιμένετε.
Φροντίστε για την υγεία του εγκεφάλου σας.

Κάντε το τεστ της LANGaware με μόνο 30.00€.

Your use of the Services does not create a patient or licensed medical professional relationship, physician-patient privilege, psychotherapist-patient privilege, or doctor-patient confidentiality between you and Langaware Inc.

 

The cognitive test is aimed at people over the age of 50 years.